Hmmmm?


Funderar på att börja ta betalt.



Snälla!

Jag vill INTE att ni frågar mig om jag kan göra en design till er på bloggen genom en kommentar eftersom jag från och med nu inte kommer att svara på sådana kommentarer och jag vill INTE heller att ni ber MIG kontakta ER. Det är ni som ska kontakta mig och då via mail och inte via bloggen. Ni behöver inte heller fråga om jag kan göra en design till er på mail, ni behöver bara säga "Jag skulle vilja beställa en design" eller ngt liknande så kontaktar jag er (efter att ni har skickat ett mail) när det är er tur.

Svar till Louise

Ja, jag har köpt Sims 3 men kan tyvärr inte köra förens jag har fått grafikkortet som bör komma på tor elr fre. Väldigt surt att gk* inte fungerade eftersom att jag ville köra sims så fort jag hade köpt det så nu får jag sysselsätta mig på andra sätt. Jag hade gärna spelat Sims 2 men jag avinstallerade det för att få plats med 3:an. Så när jag får gk kommer jag att knarka loss sims (tror jag), och det bara måste komma innan lör eftersom att jag inte kommer att vara hemma på två veckor för att jag ska till turkernas hemland, tihi.

*GK=grafikkort.

Turkiet!!

Om precis en vecka kommer jag att vara i Turkiet. Läääängtar. Det är därför jag inte gör designer från o med den 20. Men ni kan alltid göra en "beställning" iallafall, men den kommer inte att bli klar förens efter sommaren*.

*Jag kommer kanske att göra designer under sommaren om jag har fått beställningar, det är om jag inte har ngt annat för mig/dåligt väder.

Snälla jag beöver tips till min egen design. Har absolut igen aning om hur den ska se ut! Så jag är öppen för alla förslag!

Puss Elsa

Okej!

Jag tänker inte göra några designer från o med 20 juni till 17 agusti. Jag vill inte sitta inne vid datorn så mycket i sommar. Under sommarlovet ska jag komma på ett bättre sätt att hålla koll på dem som fått sina designer och de som inte har fått sina. Jag ska även bli snabbare på att göra designerna.

Alla ni som inte har fått era designer skriv en kommentar så att jag kan fixa det. Är väldigt förvirrad.
Det är på tiden för en uppdatering av designen!! Några förslag?

Glad sommar!!


Design

Hon ville ha en design i mörka färger. På headern skulle det stå "Råttfällan" med stora bokstäver och under skulle det stå "Här fångar jag mina dagar i ord" i knallrosa lysande bokstäver. Ett annat önskemål var en råttfälla på headern som precis har fångat några ord.



Eleonors design

Eleonor önskade sig en design i ljusblå färg. Hon skickade med några bilder som hon ville ha i headern. Bloggen skulle se kreativ ut men inte för mycket. Hon ville också ha en profiltext.



RSS 2.0